דניס במלח גסדניס במלח גס
זמן הכנה: 30 דק'
דרגת קושי: קל

רכיבים

  • 1 דג דניס "ים פתוח" שלם

  • 2 שיני שום פרוסות

  • 2 פרוסות לימון

  • כוסברה

  • עשבי תיבול לפי הטעם

  • מלח דק

  • פלפל שחור

  • 1 ק"ג מלח גס

הוראות הכנה

ממלאים את הדג בשום, לימון, תבלינים ועשבי התיבול.

מסדרים מחצית מכמות המלח גס בתבנית ומניחים עליו את הדג.

מכסים את הדג במלח הגס שנשאר, מרטיבים מעט את הידיים ומהדקים היטב.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות.

אופים את הדג במשך 25 דקות.

מוציאים את התבנית וממתינים 5 דקות.

שוברים בעדינות את המלח ומחלצים את הדג.

אולי תאהב גם …

  • דג מרוקאי עם פילה דניס "ים פתוח". מנה פיקנטית ומושלמת לארוחת שישי.

  • הטעם היחודי של דניס ים פתוח בשילוב עם הליים, הפירות הטרופיים ועשבי התיבול מביאים לנו מנה קיצית, מרעננת וטעימה להפליא!

  • פיש אנד צ'יפס המוכן מחתיכות פילה דניס "ים פתוח" מנה פריכה וטעימה להפליא שגם ילדים מאד אוהבים.