דג מרוקאידג מרוקאי
זמן הכנה: 20 דק'
דרגת קושי: קל

רכיבים

  • 2 יחידות פילה דניס "ים פתוח"

  • 4 עגבניות - חתוכות לקוביות

  • 4 שיני שום - פרוסות דק

  • חצי צרור כוסברה קצוצה

  • פלפל ירוק חריף פרוס לפי הטעם

  • 1 לימון מפולט (לא מיץ!) חתוך לקוביות

  • 2 פלפלים אדומים - חתוכים לרצועות

  • שמן זית

  • פפריקה

  • מלח

  • פלפל שחור

הוראות הכנה

בוזקים שמן זית בנדיבות במחבת ייעודי ומטגנים קלות את פרוסות השום.

מוסיפים את רצועות הפלפל האדום, הפלפל החריף, קוביות העגבניה ומערבבים.

מתבלים בפפריקה, מלח פלפל שחור.

מוסיפים את פלחי הלימון והכוסברה הקצוצה ומערבבים.

מניחים במחבת את 2 נתחי הפילה (כאשר הצד של העור כלפי מטה) ומתבלים את הנתחים במעט מלח ופלפל.

מנמיכים מעט את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ- 10 דקות.

בתאבון!

 

 

 

אולי תאהב גם …

  • הטעם היחודי של דניס ים פתוח בשילוב עם הליים, הפירות הטרופיים ועשבי התיבול מביאים לנו מנה קיצית, מרעננת וטעימה להפליא!

  • פיש אנד צ'יפס המוכן מחתיכות פילה דניס "ים פתוח" מנה פריכה וטעימה להפליא שגם ילדים מאד אוהבים.

  • דניס "ים פתוח" שלם שנאפה בתנור כשהוא עטוף במלח גס, הינה שיטת אפייה ייחודית השומרת על הדג עסיסי וטעים במיוחד.