דניס מטוגן בפנקודניס מטוגן בפנקו
זמן הכנה: 15 דק'
דרגת קושי: קל

רכיבים

  • 2 יחידות פילה דניס "ים פתוח" חתוכים לרצועות (רצוי ללא העור)

  • קורנפלור/קמח תירס

  • 2 ביצים

  • מלח ופלפל שחור

  • פירורי פנקו

  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

טורפים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור.

מצפים את רצועות הפילה בקורנפלור וטובלים בביצה הטרופה.

מצפים את רצועות הפילה בפירורי הפנקו ומניחים בצלחת.

מחממים שמן במחבת על אש בינונית ומטגנים את רצועות הפילה כ- 2 דקות מכל צד.

מוציאים את רצועות הפילה ומניחים על רשת צינון.

מוסיפים מלח ומגישים חם.

אולי תאהב גם …

  • דג מרוקאי עם פילה דניס "ים פתוח". מנה פיקנטית ומושלמת לארוחת שישי.

  • הטעם היחודי של דניס ים פתוח בשילוב עם הליים, הפירות הטרופיים ועשבי התיבול מביאים לנו מנה קיצית, מרעננת וטעימה להפליא!

  • דניס "ים פתוח" שלם שנאפה בתנור כשהוא עטוף במלח גס, הינה שיטת אפייה ייחודית השומרת על הדג עסיסי וטעים במיוחד.