טרטר דניס ים פתוחטרטר דניס ים פתוח
זמן הכנה: 15 דק'
דרגת קושי: קל

רכיבים

  • 2 יחידות פילה דניס "ים פתוח" - חתוכים לקוביות

  • 10 יחידות ענבים - חתוכים לטבעות

  • 1 מנגו - חתוך לקוביות

  • 1 עגבניה - חתוכה לקוביות

  • 1/4 פלפל חריף קצוץ (ניתן להוסיף לפי הטעם)

  • 1 ליים מפולט (לא מיץ) - חתוך לקוביות

  • 1 חופן נענע קצוצה

  • 1 חופן כוסברה קצוצה

  • 2 גבעולי בצל ירוק - חתוכים לטבעות

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל הרכיבים למעט התבלינים.

לקראת ההגשה מוסיפים מלח, פלפל ושמן זית בנדיבות.

מסדרים במרכז הצלחת ובוזקים עוד מעט שמן זית.

אולי תאהב גם …

  • דג מרוקאי עם פילה דניס "ים פתוח". מנה פיקנטית ומושלמת לארוחת שישי.

  • פיש אנד צ'יפס המוכן מחתיכות פילה דניס "ים פתוח" מנה פריכה וטעימה להפליא שגם ילדים מאד אוהבים.

  • דניס "ים פתוח" שלם שנאפה בתנור כשהוא עטוף במלח גס, הינה שיטת אפייה ייחודית השומרת על הדג עסיסי וטעים במיוחד.